Comfort Abonnementen

Comfort Abonnement

Uw PC traag, geen internet of e-mail, uw tablet werkt niet of uw (WiFi-)printer laat het afweten? Geen probleem! Want met een van de Comfort abonnementen van Hart voor IT bent u verzekerd van jaarlijks onderhoud en directe hulp voor al uw internet-, computer- en netwerkproblemen.

Voordelen van een Comfort abonnement

  • Eén vast aanspreekpunt
  • Binnen 24 uur hulp ook ‘s avonds en in het weekend
  • Uw bestanden veilig opgeslagen
  • Uw systeem goed beveligd
  • Jaarlijkse PC Fittest
  • Jaarabonnement daarna maandelijks opzegbaar.*

Comfort by Hart Voor IT

ProductPrijs per maand
Comfort Basis€5,95
Comfort Veilig€9,25
Comfort Opslag €10,95
Comfort Compleet €13,95

Comfort Basis abonnement, met jaarlijkse PC Fittest
Voor een vast bedrag per maand doen we één keer per jaar maximaal een uur een PC fittest en lossen we problemen aan uw computer, laptop, tablet en/of smartphone op bij u thuis. Heeft u vaker problemen of hulp nodig? Naast het gratis uur kunt u tegen een gereduceerd bedrag afspraken maken met uw regionale Hart voor IT specialist tegen het voordelig tarief van € 37,50 voor het eerste half uur en € 12,50 per extra kwartier voor al uw ICT vraagstukken bij u thuis.  Voor het maken van een afspraak op dezelfde dag en/of het weekend is er een toeslag van € 10,=

Comfort abonnementen, zorgeloos en veilig

Comfort Veilig (A): Naast de jaarlijkse PC Fittest ontvangt u bij dit abonnement een gerenommeerde Antivirus-scanner en wordt uw computer en/of tablet beveiligd. Uw computer en/of tablet is dan beveiligd met een gerenommeerde virusscanner en deze wordt jaarlijks gecontroleerd en geactualiseerd.

Comfort Opslag (B): Naast de jaarlijkse PC Fittest ontvangt u bij dit abonnement een online MijnBackup pakket van Hart voor IT. Hiermee raakt u uw bestanden nooit meer kwijt. Door onze meegeleverde software maakt u eenvoudig een back-up van al uw bestanden. Uw documenten worden veilig opgeslagen in de cloud. Uw bestanden zijn altijd bereikbaar via internet of via een telefoon app.

Comfort Compleet (C): Altijd zorgeloos werken op uw computer, met een veilige back-up van uw bestanden en veilig op internet met een top virusscanner? Kies dan voor het Comfort Compleet abonnement, een combinatie van het Basis abonnement met Veilig en Opslag.

Extra bezoeken kosten u met speciale abonnee korting € 37,50 voor het eerste half uur en daarna 12,50 per kwartier. Voor het maken van een afspraak op dezelfde dag en/of het weekend is er een toeslag van € 10,=

Bestel uw Comfort abonnement direct
Bestel uw Hart voor IT Comfort abonnement direct via www.hartvoorit.nl/comfort of bel voor het maken van een afspraak met 085-210 9999.

*Bij het verbruiken van uw gratis uur , weerlegt u het recht van maandelijks opzeggen tot het volgende abonnements jaar.

Direct bestellen