Binnenkort One Comodo

Wat is Endpoint protection?

Endpoint protection verwijst naar de beveiligingsoplossingen die worden gebruikt om problemen met betrekking tot endpoint security aan te pakken. Het kan dus worden gedefinieerd als het beveiligen en beschermen van eindpunten tegen allerlei soorten aanvallen, zero-day exploits en onbedoelde datalekken die het gevolg zijn van menselijke fouten.

Endpoint bescherming is wat helpt om gerichte aanvallen en APT’s (geavanceerde aanhoudende bedreigingen) te voorkomen, die niet voorkomen kunnen worden door alleen antivirusoplossingen te gebruiken. Endpoint protection solutions bieden ondernemingen een volledig spectrum aan beveiligingsoplossingen die centraal beheerd kunnen worden en die helpen bij het beveiligen van eindpunten – servers, werkstations etc. die verbonden zijn met eindpunten, plus de vele endpoint apparaten.

 

Waarom Comodo Endpoint Protection Software?

Endpoint Protection of Endpoint Security stimuleert oplossingen om de eindpunten te beschermen en te beveiligen tegen zero-day-exploits of onbekende malwares of geavanceerde aanhoudende bedreigingen. Conventionele antivirus kan geen op zichzelf staande oplossing zijn om de keiharde bedreigingen uit te roeien. Endpoint Security heeft zijn vorm aangenomen om absolute beveiligingsoplossingen te leveren die volledige gegevensbescherming voor ondernemingen garanderen. Endpoint Protection levert gecentraliseerde beveiligingsoplossingen voor het beveiligen van werkstations, servers en apparaten die verbonden zijn met de bedrijfsnetwerken.

Endpoint Protection Platforms en Enterprise Security

Endpoint Protection Platform (EPP) is een integratie van antivirus, firewall, anti-spyware, applicatiebeheer met technieken voor het voorkomen van indringing van hosts – alles in één platform. Het zou uitgebreider worden gedefinieerd wanneer aanvullende beveiligingsmaatregelen zoals patchbeheer, kwetsbaarheidsbeoordeling en configuratiemogelijkheden worden opgenomen voor betere en proactieve bescherming. Het zorgt voor het voorkomen van malware-aanvallen en de bescherming van gegevensbestanden en schijfversleuteling en apparaatbeheer, wat wellicht de beste manier is om Enterprise Security te versterken.

Hoe Comodo AEP uw eindpunten kan voorkomen dat uw endpoints worden aangevallen door Ransomware.

Comodo heeft deze Containment-technologie die voorkomt dat het virus het systeem onder controle krijgt. Deze unieke technologie creëert een virtuele omgeving, register, harde schijf en zelfs een virtuele COM-interface. Als de malware toevallig in uw computer sluipt, zal het zijn snode activiteit in de v

 

irtuele omgeving blijven uitvoeren. Uw systemen originele document en bestanden zullen niet worden geïnfecteerd. De Containment-technologie van Comodo houdt alle soorten infecties in de gaten.

Bescherming van eindpunten
Hoe Advanced Endpoint Protection werkt?
Default Deny Security met Default Allow Usability

Comodo Advanced Endpoint Protection voorkomt dat onbekende malware op uw eindpunten draait met ons revolutionaire Default Deny Platform™.
Met onze CPU-virtualisatietechnologie, waarvoor patent is aangevraagd, kunt u een levensvatbare Default Deny Security Posture uitvoeren – waar onbekende bestanden automatisch in een lichtgewicht virtuele container op het eindpunt worden geplaatst en in realtime worden geanalyseerd.

Uw eindpunten zijn 100% vrij van malware met een levensvatbare Default Deny Security Posture. U kunt elk apparaat beheren en beschermen, of het nu op of buiten uw bedrijfsnetwerk is met Comodo AEP.

Forensische analyse geeft in ongeveer 45 seconden een oordeel over onbekende bestanden. Goede bestanden mogen op de endpoint CPU draaien en malwarebestanden worden verwijderd. De virtuele client maakt gebruik van verwaarloosbare CPU-resources en gebruikers kunnen onbekende bestanden veilig in een afgesloten ruimte openen, zodat de productiviteit blijft toenemen.

Eén paket biedt volledige eindpuntbescherming
Lichtgewicht Endpoint Client, Forensische Analyse en Unified Management

Comodo Advanced Endpoint Protection plaatst alle onbekende bestanden in quarantaine in een virtuele container – waar de verdachte bestanden veilig en onmiddellijk kunnen worden geanalyseerd en uitgevoerd. Comodo AEP bevat een Default Deny Platform om zich te richten op volledige bedrijfszichtbaarheid, terwijl de eindpunten die via het netwerk van de organisatie zijn verbonden, vrij zijn van malware. Het bevat ook een console voor IT- en beveiligingsbeheer om Windows, Linux, OSX, iOS en Android-apparaten die zijn aangesloten op alle virtuele en fysieke netwerken te beheren.

 

 

Comodo-klant

Combineert de volledige dekking van ons Default Deny Platform in een lichtgewicht endpoint virtuele client (slechts 10MB), geïmplementeerd en beheerd door ons uniforme beheerplatform. Door gebruik te maken van de sterke punten van onze op digitale handtekeningen gebaseerde whitelist en malware blacklist, en automatische insluiting voor onbekenden, voorkomt ons Default Deny Platform dat malware op uw endpoints wordt uitgevoerd. VirusScope AI/Machine Learning biedt automatisch een lokaal oordeel over onbekende bestanden en, om het oordeel te versnellen, worden onbekende bestanden tegelijkertijd naar Valkyrie gestuurd.

 

Comodo Valkyrie™

Cloud Based Sandbox, statische en dynamische analyse

Analyseert de 73 miljard zoekopdrachten en 300 miljoen unieke onbekende bestanden die jaarlijks worden ingediend. Statische en dynamische analyse van het gedrag van bestanden en, indien nodig, deskundige menselijke analyse, zorgen voor een snellere analyse.