Blog Post

modems Ziggo herstarten willekeurig

modems Ziggo herstarten willekeurig

Een aantal klanten van VodafoneZiggo heeft last van een softwareprobleem dat ervoor zorgt dat hun modems meerdere malen per dag herstarten.

Omdat de modems ongevraagd herstarten, raakt de draadloze verbinding verloren en hebben klanten tijdelijk geen internet. Hierdoor stoppen bijvoorbeeld video’s op Netflix en YouTube met afspelen.

De provider adviseert getroffen klanten om de wifispots-functie in MijnZiggo uit te schakelen. Bij meerdere gebruikers keert het probleem na deze herstart echter meerdere keren per dag terug.

De exacte oorzaak van het probleem wordt nog onderzocht. Het is nog niet bekend wanneer een definitieve oplossing wordt gevonden.

Witte modems hebben last van de problemen

Het probleem speelt bij klanten met een witte modem die de provider aan klanten levert. Deze Arris Connectbox staat bij 3 procent van de klanten in huis. Dat zijn rond de 98.000 huishoudens in Nederland.

Een woordvoerder benadrukt dat niet alle eigenaren van de Connectbox last hebben van de herstartproblemen. “Hoeveel procent daarvan daadwerkelijk problemen ondervindt, onderzoeken we.”

Bron nu.nl

Geef een reactie

Nieuws berichten die hier op lijken

Open chat
Hulp nodig?
Hallo. Kunnen we je ergens mee helpen?