Mijn Backup Online

Met MijnBackup van Hart voor IT raakt u uw bestanden nooit meer kwijt. In een paar eenvoudige stappen installeert u onze Nederlandstalige MijnBackup software.  Hiermee maakt u eenvoudig een volledige backup van al uw bestanden van uw PC, Mac, tablet of Server, ongeacht de grootte of aantal bestanden! Uw documenten worden veilig opgeslagen in de cloud. De bestanden zijn altijd bereikbaar via internet of via een telefoon app.

Voor slechts een bedrag van € 5,95 per maand  beschermt u uw waardevolle foto’s en documenten.  Standaard kunt u een backup maken van 1 computer. Meer computers? Uitbreiden kan altijd!
Voor de grotere computergebruiker en zakelijke klanten (ook servers!) zijn maatwerktarieven van toepassing. Informeer naar de mogelijkheden!

Voordelen van MijnBackup online

  • Uw bestanden veilig opgeslagen
  • Helpdesk, ook ‘s avonds en in het weekend
  • Overal toegang tot uw bestanden
  • Veilig en betrouwbaar
  • Eenvoudig te installeren

Meld u nu aan
Meld u nu aan voor MijnBackup van Hart voor IT via het aanmeldformulier op deze pagina of bel direct het landelijke telefoonnummer 085-210 9999
Hart voor IT: Altijd een oplossing!

Professionele hulp?
Wilt u liever professionele hulp bij het installeren? Geen probleem, Hart voor IT werkt met lokale ICT-specialisten zodat er vrijwel altijd snel hulp voor u in de buurt is. Neemt u dan contact met ons op en een specialist uit uw regio zal bij u thuis langs komen. De installatie neemt weinig tijd in beslag en voeren wij uit voor ons voordelige voorrij tarief van slechts € 47,50.
Abonnees van een Hart voor IT Comfort  abonnement betalen hiervoor € 37,50. Deze abonnementen zijn beschikbaar met een jaarlijkse PC Fittest en hulp aan huis, eventueel in combinatie met MijnBackup en een gerenommeerde virusscanner. Zie voor de verschillende mogelijkheden de webpagina over deze Comfort abonnementen: Wij zijn u graag van dienst!
Bij Hart voor IT staat ú als cliënt namelijk centraal. Onze Computerspecialisten zijn u graag van dienst!

Wat is Backuppen eigenlijk?
Deze term heeft u vast weleens gehoord: Een Back-up is de Engelse term voor een reservekopie van alles wat belangrijk is en op uw computer(s) staat: Zo simpel is het!
Was het hebben van een computer een paar jaar geleden voor de meeste mensen nog hobby, spielerei zogezegd, tegenwoordig hebben we onze complete (financiële) huishouding toevertrouwd aan deze apparaten, die beslist niet het eeuwige leven hebben! Ook andere bedreigingen en gevaren zorgen er voortdurend voor dat uw dierbare gegevens mogelijk verloren kunnen gaan.
Hierbij valt niet alleen te denken aan een crash van uw harde schijf, een virusinfectie of andere defecten aan uw computers maar ook brand, diefstal en waterschade hebben tot gevolg dat u met een schone lei beginnen moet; En dat terwijl dit nergens voor nodig hoeft te zijn!
Voor slechts énkele euro’s per maand worden uw kostbare gegevens veilig opgeslagen in de datacentra van MijnBackup, dé Backup service van Hart voor IT waarbij veiligheid, gemak, zekerheid en klantvriendelijkheid de boventoon voeren.
Met onze Back-up service heeft u nérgens meer omkijken naar: Een geruststellende gedachte!

Hoe werkt het Backuppen van mijn gegevens en bestanden via Hart voor IT ?
Backuppen via Hart voor IT werkt uiterst eenvoudig: allereerst verwelkomen wij u als abonnee van onze dienst en verwerken wij uw personalia in ons cliëntenbestand. Vervolgens ontvangt u uw abonneegegevens waarmee het Nederlandstalige backup pakket, een robuust stuk software dat feilloos z’n werk doet zonder dat u als gebruiker daar óóit nog omkijken naar heeft, geïnstalleerd kan worden. Hiervoor is enige computerkennis vereist.
Bij de installatie van het MijnBackup programma wordt geïnventariseerd welke plekken op uw computer(s) belangrijk zijn, hierbij denken we bijvoorbeeld aan de folder Documenten. Vervolgens wordt er een initiële backup gemaakt. Deze kan best enige tijd in beslag nemen; U hoeft hier niet van te schrikken. De snelheid van het backuppen is namelijk afhankelijk van uw internetsnelheid en de hoeveelheid gegevens. Niks om zich zorgen over te maken! Hierna worden alleen de wijzigingen en nieuwe bestanden meegenomen in de volgende backups zodat u áltijd een totaalplaatje heeft!

Betalen gaat net zo makkelijk als het backuppen: via automatische incasso.

Ook hier geldt weer: U heeft nergens geen omkijken meer naar.

Meld u nu aan
Bestel direct Backup online aan de rechterkant op deze pagina of bel direct het landelijke telefoonnummer 085-210 9999

Direct bestellen