Veelzijdige ICT service

Hart voor IT is er voor particulieren en de zakelijke markt. Uw meestal vaste en lokale Specialist komt naar u toe, thuis en op het bedrijf. Hart voor IT is er voor reparatie, installatie, netwerkproblemen en beheer, onderhoud en advies bij aanschaf apparatuur. Maar Hart voor IT is meer dan alleen IT.

Hulp op afstand is een van de andere mogelijkheden bij sommige problemen. In dat geval kan uw probleem vaak snel en eenvoudig opgelost worden. En Hart voor IT is meer dan alleen IT; zij zijn de specialisten die u kunnen adviseren over o.a.:

  • VoIP:
    De nieuwe manier van telefoneren. VoIP biedt zeer veel mogelijkheden en veel goedkoper is dan ‘gewone’ telefoon en u kunt gewoon uw oude telefoonnummer behouden. Hart voor IT adviseert de beste VoIP-oplossing voor u en zorgt dat dit geïnstalleerd wordt.
    Kijk op onze speciale pagina om er meer te leren over voip of bel met een van onze medewerkers.
  • Online back-up:
    Hart voor IT biedt u de mogelijkheid om uw data veilig online op te slaan. Voor meer informatie kunt u op onze pagina van hartvoorit.nl/mijnbackup-online terecht.

Het Hart voor IT bureau staat altijd voor u klaar om meer informatie te geven of om een afspraak in te plannen bij uw lokale specialist en is bereikbaar op werkdagen van 08.00 – 22.00 uur en op zaterdag van 09.00 – 17.00 uur op het gratis landelijke telefoonnummer: 085 – 210 9999