Voice over IP

Voip Bellen via internet

VoIP staat voor ‘Voice over Internet Protocol’, dus eigenlijk bellen over het internet. Stukken goedkoper en veel flexibeler dan een ouderwetse analoge telefooncentrale. In Nederland is inmiddels zo’n 60% van alle bedrijven overgestapt op VoIP voor zakelijke telefonie.

Onbeperkt zakelijk bellen

Met dezelfde mogelijkheden als onze ‘normale’ zakelijke VoIP diensten, maar dan met onbeperkt bellen. Een uitkomst als u veel belt, u kunt dan kiezen voor deze onbeperkte bundels. De onbeperkte bundel is verkrijgbaar in een bundel binnen Nederland en een bundel binnen Europa. U belt dan onbeperkt naar mobiele en vaste nummers. Deze dienst is al beschikbaar voor Hosted VoIP accounts en vanaf één werkplek.

Altijd professioneel bereikbaar

Geen mobiel nummer meer op de website en auto, maar een vast lokaal nummer. Altijd professioneel bereikbaar, ook als het niet schikt. De telefoon kan op basis van uw agenda automatisch doorgezet worden naar een collega of professioneel worden beantwoord door een voicemail. Mis nooit meer een klant.

Voordelen

Zelf eenvoudig je telefoon instellen
Gratis telefoonnummer
Flat Fee optie voor gesprekskosten
Je bureautoestel wordt mobiel
Meerdere locaties. Eén belplan
Lokale service partners in heel Nederland

Waarom overstappen op VoIP?

Naast de besparing, flexibiliteit en schaalbaarheid kondigde KPN beëindiging ISDN aan KPN heeft aangekondigd PSTN- en ISDN per 01 september 2019 te beëindigen:

ISDN1/2 Enkelvoudig
ISDN2 Meervoudig
PSTN Meervoudig

Op 01 september 2019 stopt de dienstverlening op deze aansluitingen bij klanten. Daarnaast heeft KPN aangekondigd dat ISDN15/20/30 tot ten minste 1 januari 2021 wordt ondersteund.