Waarom WoonVeilig

Waarom WoonVeilig,

………..

Internet is veiliger

Voor 2008 werd er iedere 24 uur een test gedaan of jouw alarmsysteem nog werkte. De installateur kreeg hiervan periodiek een papieren rapport. Als klant kwam je het pas later te weten als het systeem niet werkte.

WoonVeilig bewaakt jouw alarmsysteem via internet iedere seconde en 24 uur per dag. Je wordt meteen gebeld of ge-sms’t door de virtuele alarmcentrale als er iets aan de hand is met de verbinding, de stroomvoorziening, je alarmsysteem of een van de melders. Je kunt direct actie ondernemen.

De App is jouw bediening

In 2008 kwam de iPhone naar Nederland. In 2008 introduceerden we gelijk onze web-app en in 2009 onze eerste App voor de iPhone en Android.

Het alarmsysteem krijgt een eenvoudige bediening op afstand met de gratis WoonVeilig App. Hierdoor wordt veilig én comfortabel wonen met WoonVeilig wel erg gemakkelijk.

Inmiddels kan je het WoonVeilig Alarmsysteem met iedere mobiele telefoon bedienen.

De alarmcentrale wordt virtueel

Voor 2008 was een bemande alarmcentrale (PAC) verplicht voor goede beveiliging. Dit was erg duur voor consumenten.

WoonVeilig ontwikkelde als eerste in Nederland een virtuele Alarmcentrale die iedere seconde het huis bewaakt en kan bellen, sms’en en e-mailen bij een alarm. Niemand kan sneller reageren dan je buren.

Onze virtuele Alarmcentrale is niet vergelijkbaar met een uitbel-of gsm-alarmsysteem. Onze virtuele alarmcentrale blijft bellen en sms’en totdat een contactpersoon reageert, ook als de verbinding, de stroomvoorziening of het alarmsysteem is gesaboteerd.

Beveiliging voor iedereen

Product- en dienstontwikkeling binnen WoonVeilig is leuk en complex. Zeer eenvoudige beveiligingsproducten en diensten maken is de sleutel en vereist speciale expertise.

Innovator David Beckershoff: ‘Wij maken geen eenvoudige producten. Wij maken super-eenvoudige producten en diensten die altijd moeten kunnen werken voor honderdduizenden gebruikers’

Altijd jouw persoonlijke beveiliger in de buurt

In 2011 introduceert WoonVeilig Beveiliger Aan Huis. Woon je achteraf of kan je buurman niet reageren? Dan is er een vangnet. WoonVeilig ontwikkelde een volledig automatische en landelijke inzet van gecertificeerde beveiligers met rechtstreeks contact met de politie, medische diensten en de brandweer. Zo ben je nooit alleen.