Woonveilig Alarmsysteem

Wat is Woonveilig

WoonVeilig is één van de meest ervaren en grootste partijen op het gebied van slimme woningbeveiliging. Het bedrijf werd in 2008 opgestart en wilde direct de focus leggen op het beveiligen van de huizen van consumenten. Inmiddels is het bedrijf door heel Europa te vinden, maar buiten Nederland wordt de naam Egardia aangehouden. Het systeem van WoonVeilig staat geheel in het teken van veiligheid; het beschermen van uw huis.

Altijd de zekerheid van betrouwbare slimme huisbeveiliging met het WoonVeilig Alarmsysteem

Met het WoonVeilig Alarmsysteem ga je met een veilig gevoel van huis. Altijd. Want je huis is 24 uur per dag goed en slim beveiligd. Slim omdat WoonVeilig verder gaat dan het verzorgen van goede huisbeveiliging en zich continue aanpast aan jouw persoonlijke leefsituatie. Zo weet je zeker dat bij jouw thuis altijd alles onder controle is, waar je zelf ook bent.

Online Alarmcentrale: altijd direct op de hoogte

Bij een alarm bellen en sms’en we direct. Naar je mobiel, je werktelefoon of de vaste telefoon van de buren. Je kunt in totaal 6 telefoonnummers opgeven voor de telefonische alarmmelding en nog eens 6 telefoonnummers waarop je de melding per sms ontvangt.

Alles online besturen. Overal en altijd.

Vergeten je alarmsysteem aan te zetten? Geen probleem. Je zet het eenvoudig alsnog op afstand aan via Internet of met de WoonVeilig app voor Android of iOS (iPhone en iPad). Waar je ook bent. 24 uur per dag. En met de slimme uitbreidingen van WoonVeilig kan je bijvoorbeeld ook je slimme verlichting en/of thermostaat op afstand regelen.

De Bundels

Camerabeveiliging: altijd en overal zicht op thuis

Bekijk direct de video-opnames bij een alarm. Waar je ook bent. De beelden sturen we per sms naar je mobiele telefoon. Zo zie je gelijk wat er aan de hand is en kan je als het echt nodig is hulp inroepen. Ook kan je vanaf overal live beelden bekijken en op ieder moment zelf zien dat alles thuis in orde is.

Al meer dan 10 jaar lang de meest betaalbare beveiligingsdienst

WoonVeilig biedt al meer dan 10 jaar lang de WoonVeilig Beveiligingsdienst voor een vast en laag bedrag per maand, zonder verrassingen. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent. Ook doet WoonVeilig niet aan lange contracten. Je kan gewoon maandelijks opzeggen of overschakelen naar de gratis Basisdienst.